Hoppa till innehåll

Kort om oss

“Vår vision är att leverera produkter av hög kvalité och till bra priser med miljö i åtanke”

Alldo Group Sweden AB är ett litet och flexibelt företag beläget strax utanför Örebro. Vår vision är att leverera kvalitetsjobb och kvalitetsprodukter. Vi anser att det är viktigare med riktigt utförda hantverksjobb och kvalitetsprodukter än att jaga kronor – vilket ofta bara leder till kortsiktiga besparingar för kunden.

I vår ständiga jakt på leverantörer av kvalitetsprodukter, hoppas vi att ständigt kunna erbjuda nya och spännande produkter. Huvudverksamheten hos oss är målardukar och kilramar, men även många andra branscher som t.ex. ramar. Vi jobbar enbart med leverantörer av kvalitetsprodukter. Allt detta en trygghet för dig som kund.

Vi är ett litet företag med anor

Alldo Group Sweden är också ett företag med anor. Allt började med Anders Petter Roos (tusenkonstnär) från Hult i Småland. En av Roos söner (Theodor Andersson) startade möbelsnickeriet ”Th. Anderssons Snickerifabrik” i Örebro, där bland annat Sveriges första husvagnar tillverkades. Man hade också anställda som jobbade med inramningar. Sedan dess har handlaget levt vidare genom flera generationer. Du kan med andra ord vara trygg med oss som leverantör.