Tavelramar i egna mått

Alldo Ramar

Under det registrerade varumärket Alldo® säljer vi tavelramar på nätet. Det har vi gjort sedan 2007. Vi är bäst på ramar i valfria mått, och gemensamt för alla produkter är att de alltid ska levereras i högsta kvalité.

Alldo® som är ett registrerat namn för ramar och tavelramar hos Paten- och registreringsverket står för kvalité, nytänkande, service och miljöval.

Kunskap om ramar

Med stor kunskap och god service, vill vi hjälpa våra kunder att alltid kunna rama in sina bilder i en kvalitetsram. Alla produkter under varumärket Alldo® är tillverkade i Sverige, av furu från våra svenska skogar. På så sätt kan du alltid göra ett aktivt val för miljön.

Alldo

Försäljning av ramar inom EU

Vår försäljning av ramar inom EU kommer att ske på adressen www.alldo.eu (nytt fönster). Produktutbudet är det samma på alla sajter, med målet att sprida just våra svensktillverkade ramar. Lager samt logistik sköts från Sverige. I Sverige hittar du oss som vanligt på adressen www.alldo.se (nytt fönster).

Egen tillverkning av fotoramar och collageramar

På Alldo erbjuder vi våra egna fina fotoramar och moderna collageramar under varumärket Alldo. Gemensamt får båda de här modellerna, är att de är tillverkade här i Sverige, och dessutom av furu från svenska skogar. Vi är både stolta och glada över den möjligheten, vilket våra kunder uppskattar. Ramarna är ett riktigt miljöval med andra ord.

Inredning och väggar

Att jobba med ramar och tavlor ligger nära tillhands med inredning. Det här gör det naturligt att jobba vidare med att utveckla och bredda vårt sortiment med produkter inom inredning, och inte enbart med tavelramar.

Passepartouter i egna storlekar

På Alldo har vi utökat vårt utbud med måttbeställda varor för ramar, och nu kan våra kunder även beställa passepartouter i egna storlekar.

Ramar monterade med Dynaframe®

Alla måttanpassade och måttbeställda ramar som beställs på Tavelram.se levereras som byggsats. Alla tillbehör för slutmontering medföljer. Tekniken och konceptet kallar vi för Dynaframe® (Dynamiska ramar).